Kies Jouw Geld

KIES JOUW GELD DAG

"Ons geldsysteem is stuk. Inflatie en schulden rijzen de pan uit en banken vallen om. Bovendien is er de komst van de digitale euro, ook wel bekend als de CBDC. Met dit programmeerbare geld krijgen banken en overheden controle over jouw bankrekening."

Luister op de Kies Jouw Geld Dag naar de visies en oplossingen van experts en initiatiefnemers op het gebied van alternatieve geldvormen, waaronder Anthony Migchels (Florijn) en Ad Broere (Mycells).

Kies Jouw Geld Dag

Er zijn ook workshops, waarin je samen met andere deelnemers aan de slag gaat met jouw favoriete geldvorm en ontdekt hoe je deze gebruikt in de praktijk.

Reserveer hier je ticket(s)

Met de kortingcode florijnkvbm22041 krijg je 7,50 korting op een regulier ticket of een diner ticket. Met de kortingcode florijnkvbm22042 krijg je 5,00 korting op een online ticket.

De Verleiders

DOOR DE BANK GENOMEN - 10 JAAR LATER

De Verleiders zijn terug met een vervolg op Door De Bank Genomen uit 2014, waarin het geldstelsel en de banken onder de loep worden genomen en er niet genadig vanaf komen. Het vervolg draait voornamelijk om de Central Bank Digital Currency (CBDC). Voorman George van Houts hamert erop dat we moeten zorgen dat de CBDC niet misbruikt gaat worden door de overheid.

Ook hij ziet het belang van de Florijn en ander alternatieve muntsoorten. Aan het eind van de voorstelling staat hij dan ook met Florijnbiljetten te zwaaien en flyers van de Florijn liggen in de foyer!

Bekijk speellijsten
en koop tickets

Pieter Stuurman en Anthony Migchels

Voor de tweede keer gaat Pieter Stuurman bij Café Weltschmerz in gesprek met Anhony Migchels over de staat van onze economie. Onomwonden wordt geduid en besproken wat we zoal kunnen verwachten. De toon is uiteraard bij momenten nogal ernstig, want we kunnen niet ontkennen dat onbetaalbare schulden en stagflatie tot problemen gaan leiden. Er zijn plannen voor CBDC, basisinkomen, surveillance, gedragsmanipulatie etc.

We zullen niet helemaal kunnen voorkomen dat zulke plannen deels worden uitgevoerd. Gelukkig kunnen we wél onze zelfredzaamheid verhogen door in ons deel van de economie te betalen met Florijn. Vrijblijvender. Voordeliger. Leuker!

Je kunt ons altijd mailen met suggesties voor de nieuwsbrief of met vragen over de Florijn.

Wil je voor de Florijn aan de slag als vrijwilliger? Klik dan hier.

Hartelijke groet,
Team betalenmetflorijn.nl

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief.